Viitorul nu este decat o chestiune de timp! „La Cererea Nimanui” cu Tetelu, Gojira si Tudor Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „La cererea nimănui” cu Gojira, Tudor și Tetelu, se discută despre: Dricul achiziționat de Anamaria Prodan, Vox Populi și cum ar trebui să se comporte un bărbat cu o femeie, În ce județ din România se trăiește cel mai bine, precum și despre alte subiecte de interes, pe care le poți descoperi și comenta aici:

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux. Agenta de jucători a pus bazele unei noi afaceri din care speră să adune mai mulţi bani decât din fotbal. Vedeta în vârstă de 50 de ani a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariţie.
Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan se mândreşte cu limuzina funerară de lux pe care tocmai a cumpărat-o din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţă că va da lovitura cu noul ei dric! Ea a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.
Impresara a explicat că a dormit preț de două ore în dric deoarece a condus foarte mult, iar atât ea, cât și prietena sa și-au dorit să se odihnească. Cele două nu au găsit un hotel și în cele din urmă au fost nevoită să rămână în autoturism. Anamaria Prodan a explicat că noua sa mașină nu este un „dric normal”. Mai mult decât atât, impresara susține că președinții sunt îngropați cu mașini ca cea cumpărată de ea.

Surse: as.ro, evz.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul.decupat

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate