As fi fost neinjughiat si acum, daca nu erai tu ciocoflender bagacios “La Cererea Nimanui” | Podcast Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „La cererea nimănui” cu Gojira, Tudor și Sergiu Mirică, se discută despre: Profesoara de Japoneză care a fost înjunghiată de unul dintre elevii săi marți, la Colegiul Național „Ion Creangă” din București, Vloggeriţa Ana Morodan, Regele TikTok-ului”, săltat de mascați în timp ce făcea live, după ce a aruncat un televizor și un dulap pe geam, precum și alte subiecte tari.

O profesoară din Capitală a fost înjunghiată de un elev chiar în timpul orelor. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, într-un liceu din sectorul 4. Incidentul a avut loc la început orei de japoneză. Elevul de clasa a X-a, de 16 ani, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară cu un cuțit în zona gâtului. Elevul nu e cunoscut drept copil problema sau agresiv.

Dintr-un mesaj pe grupul de WhatsApp al clasei reiese că adolescentul şi-ar fi premeditat fapta. A cerut – înainte de oră – aprobarea colegilor ca să ia viaţa profesoarei de 26 de ani. Motivul e la fel de şocant ca gestul: urma un test neanunţat.

Imediat după ce a fost înjunghiată, femeia a fost preluată de un echipaj SMURD, care s-au asigurat că viața nu îi este pusă în pericol.

Din fericire, starea profesoarei este una bună, asta pentru că înțepătura de la gât nu i-a provocat alte răni mai grave.

Cât despre băiatul de 16 ani, elevul a fost reținut, iar psihologii spun că în spatele unui astfel de gest, se pot ascunde traume nevindecate sau poate chiar să fi fost victima bullyingului.

Surse: Digi24.ro, spynews.ro

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #mirica #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Mirica: https://www.instagram.com/_mirica/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate