#85 | Cosmin Natanticu | „Mă vedeam miner.” | Boomerul și Milenialu’ cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Cosmin Natanticu vorbește despre: Începuturile carierei sale, Stand-up Comedy, Copilăria petrecută în Petroșani, „Taxi Driver”, Accidente auto, Facultate, precum și alte subiecte interesante, pe care le poți descoperi în cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialu”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob.

Cosmin Natanticu s-a născut pe 15 iunie 1980, în Petroșani, Hunedoara, România. Este actor de teatru și film și un comediant de succes. Cosmin Natanticu este cunoscut pentru rolurile sale din „Portretul luptătorului la tinerețe”(2010), „Omega Rose” (2015) și „Mătăsari” (2011).

A absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009 și joacă pe scena teatrului ”Godot Cafe” din București.

Face parte dintr-o familie mare, cu cinci fraţi. Mama lor a murit pe când Cosmin avea doar 19 ani iar tatăl şi-a refăcut viaţa câţiva ani mai târziu. În liceu a rămas repetent şi a povestit despre asta cu umor, în stilu-i caracteristic.

I se spunea „Atlanticul” în copilărie, după care a primit porecla „Dumbo”. Era cel care le punea zâmbetul pe buze şi colegilor în liceu, alături de alţi doi prieteni, cu care se costuma şi spuneau bancuri inspirate de către Doru Octavian Dumitru. Primul job l-a avut la TVR, acolo unde i se spunea că seamănă cu Puiu Călinescu.

În 2004, îl cunoştea pe bunul său prieten Adrian Vancică, cunoscut şi ca ”Celentano” din „Las fierbinţi”. A participat la „Taxi Driver”, apoi, în 2005, a lucrat la celebra emisiune „Surprize-Surprize”.

În ultimii ani Cosmin Natanicu a semnat un contract cu Antena 1. A început prin a fi concurent la emsiunea „Asia Express”, acolo unde a participat alături de soția sa, artista Eliza Georgescu. Mai apare prin diferite emisiuni realizate de Antena 1, cum ar fi „Chefi la Cuțite” sau „Dancing on Ice”. În vara lui 2022, Cosmin Natanicu a fost prezent în jurul emisiunii „Splash”, vedete la apă.

Surse: Wikipedia, stiridirecte.ro

Îți mulțumim că ne susții cu like, share, subscribe și gânduri bune!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate