#79 | Cătălin Moise | „Curiozitatea e cuvântul cheie.” | Boomerul şi Milenialu’ cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Cătălin Moise este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialu”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care se discută despre: Clipurile sale de pe Youtube, Cronică de film, Alex Leo Șerban, Educație, Anxietate, Capitalism, precum și alte subiecte captivante.

Aici ne puteti sustine: patreon.com/boomerulsimilenialu

În vremuri în care consumerismul este încurajat cu obstinație de contentul online, se simte un suflu proaspăt când mai apare câte un creator de conținut așa cum este Cătălin Moise. Care nici nu face reclame continuu, nici nu povestește despre expriențele sale de viață, ci stârnește publicul prin discursurile pe care le scrie pe teme serioase. Și angajante, cel puțin pentru cei care caută să își petreacă timpul pe internet și altfel decât într-o enervare sau suspiciune perpetue. Cătălin spune că dificultatea este sexy în virtual, însă trebuie livrată printr-un discurs echilibrat, care să aprindă beculețe și curiozități, fără să devină obscur.

Cătălin scria cronici de film la 14 ani pe Cinemagia iar la 19ani a primit o bursă la ”European College of Liberal Arts” din Berlin, facultate devenită azi ”Bard College” Berlin. ”Liberal Arts” i-a dat o educație universală fiindcă a studiat filozofie, artă, literatură, retorică, științe politice, economie și l-a ajutat să înțeleagă faptul că toate lucrurile se leagă între ele, într-un mod sau altul, filosofie care-i este de mare ajutor în construirea conținutului online.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate