Serban Copot: „Sunt sanse sa se reuneasca Animal X” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Șerban Miron Copoț este invitat în ediția de astăzi a podcastului „Aproximativ discuții”cu Gojira, în care se discută despre: Trupa Animal X, Succesul de care s-a bucurat trupa, Muzică, Producție muzicală, precum și alte subiecte tari.

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance , înființată în anul 1999 și desființată în 2015. Animal X însemna Şerban Miron Copoţ aka Hienă, Alexandru Sebastian Şalaman aka Șopârlă şi Laurenţiu Mihai Penca aka Vierme. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Din 1999, de la prima apariție la TV Nepun, până la desființarea ei, Animal X s-a menținut pe primele locuri în topurilor muzicale autohtone. Cu piese care rezistau cu săptămânile în topurile radiourilor, concerte la care au participat sute de mii de români, deși trupa nu era atât de cunoscută pentru toți, pentru că nu avea încă clipuri pe TV, cu premii în premieră pentru industria muzicală românească (a fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards cu „Best Romanian Act”, în 2002).

Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, a rămas cel mai vizibil dintre cei trei membri ai trupei. Născut pe 2 iulie 1981 în Constanța, și-a dorit inițial să devină marinar, la fel ca tatăl și fratele lui mai mare, destinul avea să îl conducă însă pe cu totul alt drum.

După destrămarea trupei, a migrat ușor-ușor de la muzică spre televiziune. În 2012 a participat la „Dansez pentru tine”, apoi a apărut în show-uri de pe Antena 1, cum ar fi „Te cunosc de undeva”, este coprezentator, în backstage, la iUmor. A scos și o carte, „Manualul Exploratorului”, care are legătură cu pasiunea lui pentru natură.

Șerban Copoț și Roxana, soția lui, au împreună trei copii. Tudor este fiul cel mare, apoi a venit pe lume Alex, iar în 2020 s-a născut și fiica lor Luna.
Surse: kfetele.ro, wikipedia

Îți mulțumim că ne susții cu like, share, subscribe și gânduri bune.

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #serbancopot #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate