#73 | Virgil Ianțu | „Cred foarte tare în gând.” | Boomerul şi Milenialu’ cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Virgil Ianțu este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialu’” cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care se discută despre: Televiziune, Armată, Corul Madrigal, Muzică, Japonia, „The Fifties”, precum și alte subiecte captivante.

Virgil Ianțu, pe numele real Virgil Gătăianțu, s-a născut pe 20 Februarie 1971 în Timișoara. Este un cântăreț și prezentator de televiziune român.

A fost prezentatorul multor emisiuni de pe postul român de televiziune Prima TV precum: „Vrei să fii miliardar”, „Copiii spun lucruri trăsnite” și „Te crezi mai deștept” . A fost membru al „Corului de Camera Madrigal” (1990-1999) solist, membru al formației „The Fifties”.

Născut în Timișoara, a absolvit Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, urmând apoi „Universitatea Națională de Muzică” București, pe care a absolvit-o în 1995. În următorul an a fost admis în Corul Madrigal, mai precis din 1990.

Ianțu își începe carieră cântând în Corul de Cameră Madrigal, în trupa “The 50’s”, 1995-2004, cu care câștigă la Mamaia, în 1998, locul 3, la secțiunea creație, cu cântecul lui Petru Mărgineanu, „Fiecare zi”. Următorii ani au fost un prilej pentru carieră în radio, prezentând emisiuni din 1999-2000, la Stația de Radio București. În 2000, acesta debutează în televiziune când în România este difuzată pentru prima dată emisiunea „Vrei să fii milionar”, un game show cu 4 vieți, care se succed în funcție de răspunsurile corecte ale participanților, Virgil încercând de multe ori să intimideze concurenții dar, în aceeași măsură, îi ajută pe cei care jucau corect.

După acest succes, au urmat și alte emisiuni în care acesta este amfitrion : „Copiii spun lucruri trăsnite”, „Megastar” sau „Big Brother”, emisiuni cu ratinguri foarte ridicate. Ca filantropist, a susținut numeroase cauze umanitare.

În prezent, Virgil Ianțu prezintă la TVR 1 emisiunea „Câștigă România!”

Sursă :Wikipedia

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate