#68 | Alex Dima & Cosmin Savu | „Fă-ți datoria!” | Boomerul şi Milenialu’ cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Alex Dima și Costin Savu sunt invitați în ediția de astăzi a podcastului „Boomerul și Milenialu’” cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care se discută despre „România, te iubesc!”, Jurnalism, Călătorii în Africa, Mentori și alte subiecte captivante.

Alex Dima s-a născut pe 11 noiembrie 1976, la Buzău. A făcut Teologie, a predat Religie şi, în Pro TV, a ajuns ca reporter al ştirilor, după care a primit propriul format, în cadrul căruia realizează reportaje şi anchete extrem de apreciate de români. Este unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de televiziune de la noi. Este realizatorul câtorva dintre cele mai incisive anchete jurnalistice, dar și al unor reportaje menite să ne provoace să reflectăm la sufletele noastre. Are o fetiță pe nume Sara, care s-a născut o dată cu emisiunea „România, te iubesc!”. În adolescență, Alex plănuia să devină preot, a ajuns însă un reporter curios, care a pus gând rău hoților și corupților.
În urmă cu 11 ani, Alex Dima trecea printr-o dramă infernală! Soţia sa se îmbolnăvea de cancer şi sfârşea, răpusă de această boală. Aşa rămânea Alex Dima singur, cu o fetiţa lui car la acea vreme, avea doar un an şi jumătate. În 2019, acesta şi-a refăcut viaţa, după ce a cunoscut-o pe Georgiana, total întâmplător, într-un aeroport.
Cosmin Savu s-a format ca jurnalist la Sibiu, la Universitatea „Lucian Blaga“, unde s-a și întors mai târziu, ca să predea. Video-jurnalismul l-a atras de la început sau, mai bine zis, l-a ales pentru o carieră de reporter, producător, realizator la televiziuni naționale și corespondent special alături de echipa „România, te iubesc!”. Cosmin e specializat și antrenat în jurnalism de investigație și îl găsește noaptea în redacție răsfoind și aliniind documente și cărți, așa arheolog al corupției, cum își spune. Îi strălucesc ochii când îți povestește, zâmbind, că tocmai l-a prins mințind pe unul sau altul din marii zilei de azi și ieri, și are actele cu care să dovedească. An după an. Cosmin vede durerea de dincolo de zidurile prăbușite ale coloșilor privatizați cu cântec, oameni și comunități golite de sens și direcție în urmă unor decizii istorice cel puțin discutabile. Cosmin e pasionat de natură și mișcare în aer liber, gătește cu plăcere cel mai bun gulaș din Avrigul natal și își adoră fiica.

Surse: life.ro, stiridirecte.ro, humanitas.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate