Psiho-bagabontii sahului „La Cererea Nimanui” cu Tetelu, Gojira si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui”, Gojira, Tudor și Tetelu discută despre: Personajele LGBTQ + din animații, Cursele aeriene Tarom, Cum a ieșit Tetelu penultimul la un campionat de șah și alte subiecte tari.

Genul a fost întotdeauna o componentă a animației, cărturarii Harry Benshoff și Sean Griffin scriind că animaţia „întotdeauna a sugerat natură performativă a genului”. Ei citează în mod specific exemplul Bugs Bunny purtând o perucă și o rochie și acționând ca o femelă de iepure. Bazându-se pe primii ani ai anime-urilor, din 1917 până în anii 1950, începând cu anii 1960, personajele LGBTQ + din seriile de animație au devenit proeminente mai întâi prin anime și manga japoneze. Pentru manga, acest lucru s-a manifestat în yaoi gen care se concentrează pe relațiile masculine de același sex și yuri, care se concentrează pe relațiile dintre femei, cu o reprezentare largă a personajelor homosexuale, lesbiene și de gen neconforme și teme conexe. Unele personaje LGBT din animație sunt derivate din lucrări de artă grafică și jocuri video. În același timp, unii au susținut că celebra Companie Walt Disney s-a jucat cu stereotipuri de gen în trecut, cu personaje efeminate sau „sissy”, sau cei codificați ca homosexuali. Din anii 1960 până în anii 1980, reprezentarea LGBTQ + s-a limitat în principal la animațiile japoneze. La începutul anilor 2000, reprezentarea LGBTQ + a rămas constantă în anime dar a crescut în animația occidentală, culminând cu raportul „Unde suntem în televiziune” al GLAAD în 2005, chiar dacă reprezentarea în astfel de animații a fost dispersată și disparată. În anii 2010, personajele LGBTQ + din animație au câștigat un rol mai important, ducând la spectacole precum „Kipo și epoca fiarelor minunate” și „She-Ra și prințesele puterii”.

Înfățișarea Personaje LGBTQ din seriile animate din anii 2020 s-a schimbat din anii 2010. Casa Owl au prezentat unii dintre primii protagoniști LGBTQ într-un spectacol Disney, în timp ce Kipo și epoca fiarelor minunate a inclus o relație homosexuală proeminentă care nu a fost văzută anterior în animație. În animație pentru adulți, Echipa Magical Girl Friendship și Helluva Boss a dat startul trendului. Cu toate acestea, în 2020, She-Ra și prințesele puterii și Viitorul Universului Steven, ambele având diferite caractere LGBTQ, s-au încheiat. În anime, personajele LGBTQ au apărut în diverse producții, cum ar fi Adachi și Shimamura, Buchet de crin de asalt, Următoarea mea viață de răufăcătoare: toate rutele duc la moarte! Recenzori interspecii, și Seton Academy.
Sursă: wikiiw.com
Dacă ți-a plăcut, dă mai departe să le placă și altora!

Cumpara vinurile lui Tetelu de aici: https://grammawines.ro/categorie/tetelu

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tetelu #tudor #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul.decupat

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate