Cât de „proşti” erau oamenii în trecut? Ce ne ascunde istoria oficială? Acum aproape jumătate de milion de ani, oamenii „primitivi” prelucrau lemnul…

Imagine generata de Microsoft AI
Într-un studiu ştiinţific publicat în revista „Nature” din septembrie 2023, şi intitulat „Evidence for the earliest structural use of wood at least 476,000 years ago”, ni se prezintă dovezi ale utilizării structurale a lemnului de către comunităţile umane, cu cel puțin 476.000 de ani în urmă! Vă daţi seama ce reprezintă? 476.000 de ani!!! De 238 de ori cei 2.000 de ani care tocmai au trecut de la începutul erei creștine!
Așadar, la această dată, acești hominizi non-Sapiens – care vor apărea aproximativ 240.000 de ani mai târziu – adunau bucăți de lemn pentru a face ceva din el. Dar, dacă rămânem la narațiunea oficială dată de istoria noastră, atunci va trebui să așteptăm aproape 460.000 de ani pentru a trece de la această unealtă la roată… aşa de idioţi am fost aproape jumătate de milion de ani!
Dar, e posibil ca strămoșii noștri să fie mult mai inteligenți și mai deschişi la minte decât ne spune istoria noastră: când se pretinde că Marea Piramidă egipteană nu este altceva decât un mormânt făcut în 25 de ani de nişte sclavi dedicați unei faraon megaloman, nu credeţi că ceva nu se leagă? Conform viziunii moderne, omul antic ar fi fost un credul, gata pentru orice de frica zeilor, inclusiv construirea de piramide de 140 de metri înălțime, mutarea a blocuri de 200 de tone de piatră undeva la 4.000 de metri înălţime în Anzi sau în Baalbek etc. Şi totul cu folosirea doar a unor instrumente rudimentare…
Aşadar, cum rămâne? Chiar aşa de rudimentari erau oamenii în trecut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Partners: Crypto News , FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate