Glanda pineala: dezvaluirea secretelor sale ascunse

Glanda pineala este un organ enigmatic care detine numeroase secrete, depasind intelegerea noastra limitata. Descris in medicina ca un organ mic, fara a avea roluri esentiale in organism, adevarata sa natura transcende aceste explicatii…
Functionand ca „al treilea ochi” al nostru, glanda pineala faciliteaza visarea, imaginatia si conexiunile la dimensiuni alternative. Activat, permite perceptia fiintelor din alte taramuri, calatorii astrale, abilitati psihice precum clarviziunea si telepatia si chiar se aventureaza in calatoriile in timp…
Secretul din jurul glandei pineale devine clar atunci cand se analizeaza influenta religiilor, care spun ca ele sunt singurele cai catre conexiunea divina, in timp ce adevaratul templu divin se afla in fiecare dintre noi…
In mod simbolic, glanda pineala are semnificatii diverse. In catolicism, reprezinta Puterea lui Dumnezeu; in francmasonerie, semnifica viziunea ciclopului. Egiptenii antici il identifica drept Ochiul lui Horus. Geometria sacra dezvaluie corespondente complicate dintre Ochiul lui Horus si structurile creierului. In lumea asiatica, este cunoscut ca al treilea ochi sau centrul clarviziunii si intuitiei.
De-a lungul istoriei, a fost numita „usa paradisului”. Filozoful Descartes a propus-o drept legatura dintre trup si suflet, postuland chiar ca fiind „locul sufletului” datorita singularitatii sale unice in interiorul corpului…
Glanda pineala produce melatonina, regland ciclurile de somn. Deficitul de melatonina se asociaza cu insomnia si depresia. Alimentele bogate in melatonina includ ovaz, porumb, rosii, cartofi, nuci, orez si cirese. Sumerienii si babilonienii venerau glanda pineala in templele antice. Vaticanul se mandreste cu un monument in forma de ananas sau con de pin, in timp ce hieroglifele piramidale descriu semnificatia acestuia.

In glanda pineala se afla DMT (dimetiltriptamina), molecula spirituala. Eliberarea DMT are loc in timpul somnului REM, manifestandu-se ca imagini de vis vizualizate. In intuneric, glanda pineala sintetizeaza melatonina din serotonina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Partners: Crypto News , FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate