O femeie care a fost diagnosticata cu o boala extrem de grava – cancer de colon, ultimul stadiu, maladia raspandindu-se si catre plamani, a scapat de aceasta maladie printr-un remediu simplu, dar foarte eficace: sucul de morcovi!
Un singur compus – numit falcarinol – distruge celulele canceroase si apare in mod natural in morcovi, aceste banale legume pe care le ai mereu in bucatarie. Femeia, pe nume, Ann Cameron, s-a informat in acest sens si a reusit sa scape de aceasta boala crunta folosindu-se de morcovi, fara chimioterapie, radiatii sau alte modificari dietetice drastice.
Femeia a inceput sa stoarca aproximativ 2 kilograme de morcovi zilnic, din care prepara aproximativ un litru de suc de morcovi. Dupa o perioada de opt saptamani, Ann a mers la medic, care a ramas socat, constatand ca tumorile s-au redus, iar cancerul s-a oprit din evolutie. Ann a continuat sa bea suc de morcovi. Dupa alte sase luni, tumorile au continuat sa scada in dimensiune, iar patru luni mai tarziu nu mai exista nici un semn de cancer. Falcalinolul este unul dintre numeroasele elemente din morcovi care detin proprietati anti-cancer.
Sursa: bzi.ro