Audiție despre OZN-uri: Informatorul și piloții dezvăluie viața extraterestră și Obiectele Zburătoare Neidentificate sub jurământ în fața Congresului

O zi istorică pentru fenomenul OZN, pe măsură ce foști oficiali americani au dezvăluit existența unei inteligențe non-umane și a unei tehnologii avansate.

Miercuri, 26 iulie 2023, va fi amintită ca ziua în care dezvăluirea despre existența extratereștrilor a făcut primii pași către o abordare diferită a acestui subiect. Trei foști oficiali guvernamentali din Statele Unite au prezentat mărturii în fața Congresului și a întregii lumi. Milioane de oameni din întreaga lume s-au conectat pentru a urmări acest eveniment și pentru a se întreba dacă toți senatorii care vor adresa întrebări vor face în cele din urmă acest lucru în mod corespunzător. Din fericire, aproape toți membrii Congresului prezenți la audiere erau bine informați chiar și despre unele întâlniri cu OZN-uri din decenii trecute care erau relativ obscure. Grupul a fost condus de reprezentanții Luna și Burchett, doi dintre cei care s-au străduit cel mai mult să obțină dezvăluirea prin Congres.

Comandantul David Fravor, fost ofițer în Marina Statelor Unite

Comandantul David Fravor, în rezervă din Marina Statelor Unite, este primul dintre cei trei martori care au depus mărturie sub jurământ și primul care și-a spus povestea lumii. A apărut în emisiunea „The Joe Rogan Experience” pentru a discuta despre întâlnirea care a devenit populară sub numele de „OZN-ul Tic-Tac”. Fravor le-a povestit Congresului și lumii întregi despre întâmplarea în care a urmărit un OZN în formă de tic-tac. El susține că caracteristicile acestui obiect sfidează legile fizicii așa cum le înțelegem noi. Fravor vorbește în numele multor piloți care au trecut prin astfel de întâlniri, care au fost sute în ultima decadă. Un oficial public recunoaște astfel că există obiecte în cer care nu le putem explica modul în care funcționează.

Ryan Graves, Director Executiv al Asociației Americans for Safe Aerospace și fost pilot în Marina Statelor Unite

Din aceeași întâmplare cu „OZN-ul Tic-Tac”, Ryan Graves a fost pilotul care a filmat ulterior același obiect pe care l-a urmărit Comandantul Fravor. El a fondat și Asociația Americans for Safe Aerospace pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței aeronautice pentru toți piloții. Graves a oferit detalii despre un nou caz de OZN în care a descris un cub roșu de dimensiunea unui teren de fotbal care plutea deasupra Bazei Forțelor Aeriene Vandenberg. Această relatare nu fusese dezvăluită până acum și a fost captivant să o ascultăm.

Maj. David Grusch, în rezervă din Forțele Aeriene ale Statelor Unite

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, avem pe David Grusch, care practic a dezvăluit totul cu afirmațiile sale ca informator. Fostul ofițer de informații avea cel mai înalt nivel de securitate și a făcut dezvăluiri pe care le-a repetat sub jurământ astăzi. El susține că există un program de recuperare a resturilor unor vehicule tehnologice ale unei inteligențe non-umane. Le puteți numi nave spațiale, dacă doriți. În plus, Grusch nu a ezitat să vorbească în fața Congresului și le-a asigurat că poate furniza nume într-un cadru privat.

Author: admin
Administrator site omenirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *