🔴LIVE Parada Militară Din București, 1 Decembrie 2023, Ziua Națională a României ! Stiri, Romania Omenirea.Ro



#live #1decembrie #paradamilitara #romania #armataromana #stiri
Parada militară de 1 decembrie la Arcul de Triumf – Tancuri Leclerc, noile elicopterele Black Hawk ale SMURD, blindate din mai multe țări și multe avioane F-16.
Parada militară de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, marchează 105 ani de la Marea Unire, iar peste 2.400 de militari și specialiști ai MApN, MAI, SRI și SPP, dar și soldați străini defilează în Capitală, împreună cu peste 150 de mijloace tehnice, în timp ce câteva zeci de aeronave vor survola orașul. În premieră la această paradă vom vedea tancurile franceze Leclerc din Grupul de Luptă NATO condus de Franța în România, noile elicoptere Black Hawk ale SMURD, dar și alte blindate de luptă, sisteme de rachete și mai multe tipuri de avioane F-16.

Abonați-vă la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete,TOTAL GRATUIT, pentru cele mai interesante documentare in romana ,Stiri, Meteo,Documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://www.youtube.com/c/AdevăruriSecrete și activați notificările! 🔔.

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel) #AdevaruriSecrete #adevaruriascunse #adevaruridespretrecut
🔴LIVE Parada Militară Din București, 1 Decembrie 2023, Ziua Națională a României ! Stiri, Romania

#romania #romania2023 #1decembrie #1decembrie2023 #armataromana #regimentulmihaiviteazu #ziuaromaniei #ziuanationala #paradamilitara #stirileprotvdeastazi #stirileprotv #știriledigi24 #stirib1 #protv #stirileprotv #kanald #romania #live #liveromania #livenews #livestream #romanianarmy #military
ziua nationala a romaniei,adevaruri secrete,1 decembrie,ziua nationala a romaniei 1 decembrie,parada militara bucuresti,armata romana,stiri,romania,stirile protv,stirile protv de astazi,tvr1,kanal d,digi24,protv,1 decembrie 2023,parada militara bucuresti 2023,🔴LIVE Parada Militară Din București,Ziua Națională a României ! Stiri,Romania,llivestream,livevideo,live parada militara bucuresti 2023,armata romana 2023,ion cristoiu,malin bot,armata,tancuri

Sursa Videoclipului

Author: admin
Administrator site omenirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *