RETRAGEREA CU TORTE 1 Decembrie 2023 , Ziua Nationala A Romaniei, Romania, Stiri Omenirea.Ro



#1decembrie #paradamilitara #romania #armataromana #stiri
Parada de 1 Decembrie 2022 / Ziua Națională a României în București 2022 , ROMANIA
Retragerea cu torte a militarilor Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” de 1 decembrie 2022 in Bucuresti , cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei !!!

Abonați-vă la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete,TOTAL GRATUIT, pentru cele mai interesante documentare in romana ,Stiri, Meteo,Documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://www.youtube.com/c/AdevăruriSecrete și activați notificările! 🔔

Retragerea cu torțe a soldaţilor de Ziua Naţională a devenit tradiţie
Este un ceremonial care este preluat recent în ţara noastră, dar care are origini din timpul Imperiului Roman, de la luptătorii care se întorceau din bătălie. Aceştia aprindeau toreţele atunci când treceau pe sub poţile Imperiului tocmai pentru ca toată lumea să ştie că au dus o victorie în luptă.
Militarii refac acest ceremonial în memoria camarazilor căzuţi la datorie pe câmpurile de luptă din ţară sau străinătate.

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel) #AdevaruriSecrete #adevaruriascunse #adevaruridespretrecut

#romania #romania2022 #1decembrie #1decembrie2022 #retragreacutorte #armataromana #regimentulmihaiviteazu #ziuaromaniei #ziuanationala #paradamilitara #stirileprotvdeastazi #stirileprotv #știriledigi24 #stirib1 #protv #stirileprotv #kanald #romania #live #liveromania #livenews #livestream #romanianarmy #military

Sursa Videoclipului

Author: admin
Administrator site omenirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *