O răpire extraterestră documentată și șocantă: Dave, bărbatul care a suferit o examinare abdominală de către creaturi de înălțime redusă.

Cercetătorul american, prof. dr. John E. Mack, deţinător al Premiului Pulitzer și profesor de psihiatrie la Universitatea Harvard, a realizat un studiu exhaustiv asupra mărturiilor a 76 de persoane referitoare la întâlnirile lor cu fiinţe extraterestre. Unul dintre cazurile dezvăluite după o şedinţă de hipnoză regresivă este următorul:

Pennsylvania (SUA) – într-o noapte clară de vară, în 1992. Dave (38 de ani) s-a întors acasă la ora două dimineața. Soția lui dormea deja, iar el, fiind neliniștit și neputând adormi, a auzit brusc un scârțâit puternic. La fereastra sa a văzut o făptură feminină într-o rochie neagră. Cu ochii alungiți și migdalați, femeia l-a fixat și l-a hipnotizat.

Femeia l-a condus pe Dave la o navă spaţială aflată la o distanță de 50 de metri de casă. Obiectul rotund avea o cupolă, iar femeia l-a însoțit în interior. Niște creaturi de înălțimea unui metru l-au forțat să se așeze pe o masă. Dave încerca să se apere, dar nu putea mișca. Cu un instrument lung de 1,20 metri, o creatură i-a pătruns mușchiul abdominal, producând sunete în interiorul lui, simțite în tot corpul ca o sondă.

După examinare, creaturile păreau mulțumite. Femeia chiar l-a lăudat. Apoi l-au dus înapoi acasă, dar Dave a rămas cu o cicatrice în formă de seceră pe burtă. Profesorul Mack a concluzionat că mulți oameni răpiți observă cicatrici inexplicabile pe corpul lor. Părinții lui Dave nu își amintesc vreo rană gravă suferită de el în copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate