Un presupus incident secret: Cercetători susțin că în 1933 o navă spațială extraterestră a căzut în Italia și a fost examinată de guvern

Cercetările lui Pinotti, lansate încă din anul 2000, au fost întâmpinate cu scepticism în Italia.

El susține că a primit câteva documente secrete originale despre acest caz, acestea fiindu-i înmânate de o sursă anonimă. Sursa pretinde că aceste documente provin de la un membru al familiei care lucra în presupusul program secret ufologic al lui Mussolini.

Documentele în limba italiană conțin următoarele informații: unul solicită tăcere absolută în legătură cu presupusa aterizare pe Pământ a unei aeronave necunoscute, iar celălalt menționează arestarea imediată și pedepse maxime pentru orice jurnalist care ar scrie despre o aeronavă de natură și origine necunoscută. Ambele documente ar fi fost emise prin ordinul personal al dictatorului Mussolini.

Este important de menționat că aceste informații și documente sunt controversate și nu au fost confirmate oficial. Există scepticism și îndoieli în privința autenticității și veridicității acestor documente, iar cercetările în acest sens sunt în desfășurare.

Trebuie să abordăm aceste afirmații cu rezervă și să așteptăm rezultatele cercetărilor și expertizei ulterioare pentru a trage concluzii definitive. Este posibil ca aceste documente să fie falsuri sau să facă parte dintr-un scenariu elaborat.

Alte documente primite de către Pinotti fac referire la un departament guvernamental misterios numit „Gabinetto RS/33” sau Cabinetul RS (Cercetare Specială) 33, presupus înființat de dictatorul italian pentru a gestiona incidentele legate de OZN-uri. Potrivit afirmațiilor lui Pinotti, RS/33 ar fi fost condus de către celebrul inventator al radioului, Marconi. Cu toate acestea, până în prezent, istoricii italieni și cercetătorii ufologi nu au găsit alte dovezi care să susțină existența acestui presupus grup secret sau implicarea lui Marconi.

De asemenea, Pinotti susține că a primit note scrise de mână, cu antet de agenție guvernamentală, datate 22 august 1936, care conțin o schiță și descrierea unei aeronave cilindrice, cu hublouri pe laterale și lumini albe și roșii, care zboară deasupra Italiei de Nord. Combinând informațiile din aceste documente misterioase, Pinotti a reușit să identifice o locație posibilă în apropiere de Magenta, un oraș satelit din Milano, ca fiind locul unde presupusele epave extraterestre din anii ’30 ar fi fost depozitate.

Interesant este faptul că în 1945, regiunea respectivă a fost securizată de către trupele americane și britanice. Un cercetător și critic american numit Grusch a afirmat că în acea perioadă presupusa navă spațială extraterestră ar fi fost expediată în SUA: „În 1933, în Magenta, în nordul Italiei, a fost recuperată o ambarcațiune în formă de clopot, cu o lungime de aproximativ 10 metri. Aceasta a fost păstrată de guvernul lui Mussolini până în 1944, când a fost recuperată de agenții americani OSS”.

Este important să menționăm că aceste afirmații și documente sunt subiectul unor dezbateri și controverse, iar autenticitatea lor nu a fost confirmată oficial. Până în prezent, nu există dovezi concrete care să susțină în mod independent existența unei nave spațiale extraterestre și implicarea guvernului italian sau a lui Marconi în acest caz.

Author: admin
Administrator site omenirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *