Profeția din Biblie care începe să se adeverească. Raul Eufrat Seaca de la an la an!

O profeție din Biblie începe să se adeverească.

Aceasta ar prezice a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ. Fenomenul ce a fost observat de specialiști este îngrijorător, deoarece ar putea declanșa o criză sanitară.

Profeția din Biblie ce este pe cale de a se adeveri
Cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ este prezisă de secarea râului Eufrat, potrivit Bibliei. În Apocalipsa 16:12 scrie: „Îngerul al șaselea și-a vărsat cupa pe râul cel mare Eufrat, și apele lui au secat, ca să pregătească calea împăraților de la Răsărit”. Se pare că acel moment este aproape.

Împreună cu râul Tigru, Eufratul trece prin Siria și Irakul de astăzi înainte de a se revărsa în Golful Persic. Timp de mii de ani, cele două râuri gemene au permis comunităților și marilor orașe să înflorească în Mesopotamia, ce este considerată leagănul unora dintre cele mai vechi civilizații din lume.

Cu toate acestea, de câteva decenii, a devenit tot mai evident faptul că sistemul fluvial Tigru-Eufrat a început să sece. Un raport întocmit de specialiști în anul 2021 a avertizat că râurile ar putea seca până în 2040 din cauza secetelor înregistrate în contextul schimbărilor climatice.

Ce se vede în imagini captate de sateliți NASA
Cei doi sateliți gemeni GRACE (Gravity Recovery and Climate Experiment) ai NASA au colectat imagini din această zonă în anul 2013. În imagini se vede că bazinele râurilor Tigru și Eufrat au pierdut 144 de kilometri cub de apă dulce începând din 2003.

„Datele GRACE arată o rată alarmantă de scădere a cantității totale de apă în bazinele râurilor Tigru și Eufrat, care în prezent au a doua cea mai rapidă rată de pierdere a apelor subterane de pe Pământ, după India”, a declarat Jay Famiglietti, cercetător principal al studiului și hidrolog și profesor la Universitatea din Irvine, California.

„Rata a fost deosebit de izbitoare după seceta din 2007. Între timp, cererea de apă dulce continuă să crească, iar regiunea nu își coordonează gestionarea apei din cauza interpretărilor diferite ale legilor internaționale”, a explicat profesorul.

Avertisment referitor la o criză sanitară
Un colaps total al celor două râuri ar însemna un dezastru pentru regiune. Milioane de oameni din Turcia, Siria și Irak depind de Tigru și Eufrat. În timp ce cantitatea de apă din cele două râuri scade, disputele internaționale privind accesul la apă se intensifică.

Guvernele nu au reușit încă să vină cu o soluție. Lipsite de apă, aceste țări s-ar putea confrunta, de asemenea, cu o criză de sănătate publică. Un activist pentru mediu din Irak, Naseer Baqar, a avertizat că diareea, varicela, pojarul, rujeola, febra tifoidă și holera se răspândesc în prezent din cauza crizei apei, iar guvernul nu mai oferă vaccinuri pentru cetățeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate